Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Barna Seguretat

Serveis de vigilància i protecció de bens, protecció de persones, vigilancia en esdeveniments esportius i espectacles, unitat canina. Patrulles de vigilància per a urbanitzacions, polígons industrials, servei de resposta d'alarmes (acuda).

  • Vigilància i protecció de bens e immobles amb vigilants de seguretat amb o sense armes.
  • Vigilància en edificis d´oficines, edificis oficials i gestió global d'instal·lacions.
  • Esdeveniments esportius i espectacles amb grans volums d´assistència de públic.
  • Servei de custòdia de claus i televigilància amb resposta immediata.
  • Patrulles de vigilància discontinua per a urbanitzacions, polígons industrials, edificis d´oficines i grans instal·lacions, seguint estrictament la nova llei de seguretat privada 5/2014.

Tenim molta experiència en treballar en coordinació amb les forces de seguretat públiques, en especial mossos d'esquadra i policies locals.

Som especialistes en esdeveniments esportius i espectacles públics que es generen grans moviments de masses i aglomeracions de gent.

Els anys d’ experiència és el nostre valor afegit.

Tenim una gran disponibilitat de personal, 24h els 365 dies de l´any. També tenim una de les plantilles mes importants amb el curs de esdeveniments esportius i espectacles públics.

Una gran capacitat de reacció envers situacions inesperades és un dels nostres punts forts.

Molts anys d´experiència ens avalen en la gestió en la seguretat en espais on es concentren grans moviments de masses.

Barna seguretat disposa d’una potent aplicació informàtica denominada “SERVIAP SERVEIS”, que fa que la gestió, informació i les incidències siguin rebudes per els nostres clients a temps real. Serviap Servei es una aplicació registrada i propietat de Barna Seguretat.