Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-li un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, accepta l'ús que fem de les cookies. vostè pot canviar la configuració del seu navegador en qualsevol moment.

Formació

Centre de Formació homologat per formacions en Seguretat Privada per la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya i Ministeri de Interior. Cursos oficials de controladors d'accessos.

  • El GRUP BARNA PORTERS disposa d´un centre de formació propi, homologat per la Conselleria d´Interior de la Generalitat de Catalunya, amb nº24. Departament d´administració de Seguretat.
  • Des de BPS FORMACIÓ, amb l´ànim de mantenir una constant millora en la qualitat dels serveis, i de l´atenció al client, hem creat un centre que dinamitza un pla de formació dissenyat per complir amb totes les expectatives que la nostre clientela tant interna com externa necessita.
  • Comptem amb un ampli equip de professorat, amb força experiència i que aconsegueix oferir un alt grau de satisfacció. Així com també mantenim convenis externs per gaudir de les millors instal·lacions en àrees de defensa personal, tir, i d´altres.
  • El centre de formacions dona formació general i específica per a Vigilants de Seguretat Privada i també controladors d'accessos homologats.
  • El nostre Centre de formació esta especialitat en la formació de Guies Canins, esdeveniments esportius i espectacles i controladors d'accessos homologats.